Blieftoestfestival Vastelaoves Editie

Laatst bewerkt op: 01 september 2023

Blieftoestfestival Vastelaoves editie

 12 Februari 2021
 3:30 am
 Online via Deltalimburg.nl

Wanneer vindt Blieftoesfestival Vastelaoves Editie plaats?

Blieftoesfestival Vastelaoves Editie vindt plaats op vrijdag 12 februari van 19.30 en 02.00 uur. Het is online te bekijken via de livestream op Deltalimburg.nl.

Wie treedt er op tijdens Blieftoesfestival?

De huis DJ’s zijn DJ Admin en DJ Willie en de presentatie is in handen van Carmen Linnartz. Verder treden op: de Remunjse Toppers (Big Benny, Patrick Gerets, DJ Admin, Roy Selder en Miesjke), Danny Pouwels, Marleen Rutten, Beck & Bauer, Fiorenza, D’r Dustin, B.I.N.K., Marjolein Heijltjes, Patry Kryner, Andy en Roy, GWEN, Jerome Gelissen, Bjorn van Berkel en Sjpringlaevend.

Voorbijkomen in de Digitale Optocht?

Vier je dit jaar thuiscarnaval? Als je #liefdevoordatfeest gebruikt in een post op jouw Instagram-tijdlijn, of onze pagina @carnavalsfan tagt op Facebook, kom je zomaar voorbij in de “Digitale Optocht” op onze homepage. Voor beide kanalen geldt dat het een post op je tijdlijn moet zijn en geen story. Je profiel moet ook op openbaar staan. Graag tot ziens in de optocht! 🙂

Digitale Optocht 2021 carnavalsfan

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal