De grote carnavalsshow

Laatst bewerkt op: 01 september 2023

De grote carnavalsshow

 14 Februari 2021
 4:40 pm
 Ticket via de grote carnavalsshow

De Grote Carnavalsshow

‘Met 100.000 Brabanders voor de buis vieren we carnaval dit jaar thuis” en “Kruipend naar huis was nog nooit zo makkelijk”, aldus De Grote Carnavalsshow (met een dikke 😉 uiteraard).

Dat belooft wat! De show wordt georganiseerd door De Uitjesbazen uit Erp, Brabant.

De opbrengst gaat naar de mensen uit de zorg. De Uitjesbazen gaan uitjes voor ze organiseren, online of offline wanneer dat weer kan. Zorgorganisaties kunnen zich aanmelden voor de gratis uitjes voor hun medewerkers.

De Grote carnavalsshow: wie doen er mee?

De show wordt gepresenteerd door de Bucket Boys. In de show komen onder meer optredens van Lamme Frans, Party Friex en FeestDJ Ruud voorbij. Ook zijn tonpraters Andy Marcelissen, Berry Knapen en Dirk Kouwenberg te gast.

Andere items die voorbijkomen tijdens de show, die om 11.11 uur begint, zijn De Tindershow, de Ik Hou van Carnavalquiz, de Straatprijs met Matton Starreveld, een Bingoshow en ‘Dit was niet het nieuws’.

Carnavalsverenigingen kunnen binnen de grote quiz hun eigen quiz houden. Deelnemers kunnen vervolgens aangeven welke quiz ze vervolgens willen doen.

Prins carnaval voor heel Brabant

De organisatie heeft nog een bijzondere vacature uitgezet: ze zijn op zoek naar een Prins Carnaval voor heel Brabant. Volgens het profiel spreekt de perfecte kandidaat vloeiend Algemeen Gezellig Nederlands, eet hij friet (dus géén patat) en heeft hij vooral genoeg Brabants temperament.

Het loon is maar 11,11 euro per jaar ;), maar daar staan dan weer wel liquide middelen tegenover in de vorm van bier. Onbeperkt!

Voorbijkomen in de “Digitale Optocht”?

Vier je dit jaar thuiscarnaval? Als je #liefdevoordatfeest gebruikt in een post op jouw Instagram-tijdlijn, of onze pagina @carnavalsfan tagt op Facebook, kom je zomaar voorbij in de “Digitale Optocht” op onze homepage. Voor beide kanalen geldt dat het een post op je tijdlijn moet zijn en geen story. Je profiel moet ook op openbaar staan. Graag tot ziens in de optocht!

Foto header: de Grote Carnavalsshow.

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal