Keiebijters Kletsverhaal

Keiebijters Kletsverhaal

 6 Februari 2021
 3:15 pm
 Omroep Brabant en Keiebijters-website

Keiebijters kletsverhaal

Het Keiebijters Kletstournooi is een begrip in Helmond. Dit jaar geen kletstournooi, maar wel een kletsverhaal, dat uitgezonden wordt in 2 delen.

Wat kun je verwachten van het Kletsverhaal?

Vertellers Andy Marcelissen en Boy Jansen vertellen een kolderiek verhaal waarin korte optredens van meerdere kletsers de revue passeren. Elke kletser vertolkt net als in de ton een typetje: Rob Bouwman kruipt in de huid van een taxichauffeur, Rob van Elst in die van een gynaecoloog en Dirk Kouwenberg is astronaut.

Ook komen Wichard de Benis als duivenmelker, Hans Keeris als wielrenner en Peter van der Maas als Peerke Safari voorbij in de verhalen. Theo Nellen, Arian Compen en René van de Heuvel geven een carnavaleske persconferentie.

De Helmondse Rob Scheepers, Tom van Osch, Joep de Wildt (winnaar van vorig jaar), Erik Mulder en Iveke van Gerwen doen met een bestaand of een nieuw typetje mee.

Hoe kan ik kijken?

Op zaterdag 30 januari (deel 1) en 6 februari (deel 2) worden de kletsverhalen door Omroep Brabant op tv uitgezonden. Exclusieve uitzendingen van het Keiebijters Kletsverhaal met amusementsgroepen TADAA! en Applaus zijn te zien via de website van Keiebijters, om 20.00 uur.

De korte versie van het verhaal is te zien op Omroep Brabant en wordt daar ook herhaald.

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in