Knaltival livestream kijken

Laatst bewerkt op: 01 september 2023

Knaltival

 13 Februari 2021
 7:22 am
 Livestream via Ziggo tv

Knaltival carnavals-editie

Zaterdag 13 februari brengen FeestDJRuud, WE OWN THE NIGHT TV en Ziggo TV samen een speciale editie van Knaltival. Zo kunnen feestvierders carnaval in hun huiskamer vieren zonder de coronamaatregelen te overtreden.

Wat begon als een clubtour en festival-hosting is uitgegroeid tot één van de beste carnavalsfeesten in ons land. FeestDJRuud: “Ik ga hoe dan ook de dampende feesttenten en cafés missen dit jaar, maar vind het top om zo toch nog het feest bij de mensen thuis te brengen.”

Hoe kun je Knaltival bekijken?

Knaltival is te zien op zaterdag 13 februari vanaf 20:00 uur op Ziggo TV, kanaal 13. Mensen die niet via Ziggo kijken, kunnen dit alsnog zien via de website van WE OWN THE NIGHT TV. De voorverkoop is al begonnen en tickets kosten 6,- per stuk.

Voorbijkomen in de “Digitale Optocht”?

Vier je dit jaar thuiscarnaval? Als je #liefdevoordatfeest gebruikt in een post op jouw Instagram-tijdlijn, of onze pagina @carnavalsfan tagt op Facebook, kom je sowieso voorbij in de “Digitale Optocht” op onze homepage. Voor beide kanalen geldt dat het een post op je tijdlijn moet zijn en geen story. Je profiel moet ook op openbaar staan. Tot ziens in d’n optocht? 🙂

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal