Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes 2023

Laatst bewerkt op: 12 november 2023

L.K. Zaate Hermeniekes

 18 November 2023
 6:11 pm
 Eijsden

Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes 2023

De 39e editie van het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 november in Cultureel Centrum Eijsden. Zaate Hermeniekes zijn ook wel dweilorkesten. Het LKZH heeft in Limburg een vaste plaats veroverd op de jaarlijkse carnavalskalender.

Het is samen met het LVK, het Groot Limburgse Buuttekampioenschap en verschillende buitenzittingen (bijvoorbeeld in Gulpen en Venlo) een niet meer weg te denken event tijdens Vastelaovend in Limburg. Op zaterdagavond 18 november 2023 vindt het evenement vanaf 18.11 u. plaats in Cultureel Centrum Eijsden. Zaate hermenie Regiment Rouge is de gastheer. Er strijden meer dan 10 orkesten tegen elkaar.

Brand Limburgse Party

Op vrijdagavond 17 november om 20.11 u. wordt het event al afgetrapt met een feestelijke avond. Dan vindt de ‘Brand Limburgse Party’ plaats met Limburgse artiesten als John Tana, Frans Theunisz, Erwin, Big Benny en dj Michel.

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? Schrijf je gratis in als Goudgeel Member en ontvang leuke carnavalspost in je inbox. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Volg sowieso ons WhatsApp-kanaal en lees als eerste het leukste carnavalsnieuws.

Ik schrijf me in