Halfvasten Oss

Laatst bewerkt op: 01 september 2023

Livestreams Halfvasten

 13 Maart 2021
 8:15 am
 Livestream

Livestream Halfvasten Oss

Zin om dit jaar nog een keer thuis te carnavallen? Er worden verschillende halfvasten-livestreams georganiseerd dit jaar. Zo deinst de commissie van Halfvasten Oss niet terug voor een feestje. Zij organiseren een livestream met verschillende artiesten op zaterdag 13 maart, te zien vanaf 20.00 uur.

De line-up

De line-up bestaat uit Millstreet band, Pap en Pudding, DJ Menno, De Vier Viltjes, DJ Kelvin, Casper, Jack & Peer, DJ Jesse, DJ Many More, DJ Wouter en Hij’n’Ikke.

Ook zijn er verschillende prijzen te winnen tijdens de muziekbingo. Meer info via de Facebookpagina ‘Halfvasten Oss Livestream’ en ‘Halfvastenoptocht Oss’.

Halfvasten livestream – Houdoe Avond Etten-Leur

Ook in Etten Leur wordt een halfvasten livestream georganiseeerd, door carnavalsvereniging de Stijloren. 13 maart vanaf 19.11 uur met Sjansjee, DJ Jozz, Miranda’s muziekbingo, Franky Dux en DJ Jantje.

Einzelgängeroptocht 2021 op L1 TV

L1 heeft een coronaproof alternatief bedacht voor de traditionele Einzelgängeroptocht met halfvasten. Het resultaat ‘de estafette’ – Waar vastelaovend straattheater kust’ is op zondag 14 maart om 14:00 en om 20:30 uur te zien bij L1. Vier cameraploegen gingen langs bij de 80 deelnemers, die allemaal hun act uitvoerden voor hun eigen deur.

Halfvasten in Hoeven

Ook in Hoeven wordt Halfvasten gevierd met de Grwootte Peejenlandse Muziekbingo.

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal