Online Carnaval in Oeteldonk
Vrijdag 12 Februari 2021

Oetelkonzèrt online en OC-TV

 12 Feb - 16 Feb 2021
 00.00 u.
 12 t/m 16 februari online

Oetelkonzèrt online

Het famous Oetelkonzèrt vindt dit jaar voor het eerst online plaats en voor het eerst op vrijdag (12 februari) in plaats van op dinsdag.

In samenwerking met het Theater aan de Parade, Omroep Brabant, L1 regionale omroep Limburg en de PZN, de “Philharmonie Zuid Nederland”, wordt er een zorgvuldig samengesteld programma gebracht, vakkundig aan elkaar gepraat, met solisten en overgoten met Oeteldonkse saus.

Ook het Oetel-lied zal niet ontbreken. Let op: je moet wel donateur zijn of een mail sturen naar het kaartenbureau.

OC-TV: online carnaval Oeteldonk 2021

Tijdens online carnaval in Oeteldonk kun j naar OC-TV kijken van de Oeteldonkse Club van 1882. Corona-proof carnavalsactiviteiten zijn onder andere het opzetten van een eigen Knillispop, een autospeurtocht en Live in Oeteldonk. Oeteldonk online is going to be Oetelmazing!

Voorbijkomen in de “Digitale Optocht”?

Vier je dit jaar thuiscarnaval? Als je #liefdevoordatfeest gebruikt in een post op jouw Instagram-tijdlijn, of onze pagina @carnavalsfan tagt op Facebook, kom je zomaar voorbij in de “Digitale Optocht” op onze homepage. Voor beide kanalen geldt dat het een post op je tijdlijn moet zijn en geen story. Je profiel moet ook op openbaar staan. Graag tot ziens in de optocht! 🙂

Carnaval in jouw inbox!

Doe 'ns lief, schrijf je in


Heb jij ook altijd zin in carnaval?
En heb je zin om vaker VETTE carnavalscontent te lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang exclusief onze e-mails.

Ik schrijf me in