Documentaire Thuus Kommn

Laatst bewerkt op: 28 januari 2024

Thuus komm’n

 4 Februari 2024
 2:00 pm
 TV Oost

Documentaire Thuus Komm’n

Uit de documentaire Thuus Komm’n van Joey Rozendal, blijkt dat het échte carnaval ook ten Noorden van de grote rivieren gevierd wordt. De documentaire, met als rode draad carnaval, zoomt in op het leven in het dorp Lemelerveld (Gemeente Dalfsen, Salland, Overijssel). De documentaire gaat over het leven in een dorp, vriendschap en noaberschap.

Thuus komm’n kijken

De makers volgden vier inwoners van het dorp in de aanloop naar en tijdens het carnaval 2023. Thuus Komm’n laat zien hoe het verenigingsleven zorgt voor een hechte gemeenschap in het dorp. Hendrik-Jan Bökkers werd gestrikt voor het titelnummer en de achtergrondmuziek van de documentaire. De documentaire is op zaterdag 3 februari om 20.00 en 23.00 uur en zondag 4 februari om 14.00 uur te zien op TV Oost.

Thuus Kommn Lemelerveld documentaire

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal