Vastelaoves Hoeskonzèr 

Laatst bewerkt op: 01 september 2023

Vastelaoves Hoeskonzèr

 13 Februari 2021
 8:08 am
 Diverse online kanalen

Vastelaoves Hoeskamerkonzer

Cultura Mosae organiseert op 13 en 15 februari in samenwerking met de Muziekgieterij, philharmonie zuidnederland en de Tempeleers een uniek, online gestreamd Maastrichts Vastelaovend Hoeskonzèr, in samenwerking met artiesten als Beppie Kraft.

Samen met andere gastartiesten en veertien musici van philharmonie zuidnederland brengen zij twee avonden lang bekende Vastelaovendklassiekers ten gehore.

Philharmonie zuidnederland-slagwerker Raymond Spons maakte speciaal voor het evenement ook diverse muziekarrangementen. Van de partij zijn ook de winnaars van het MVK 2021 (Mestreechs Vastelaoves Konkoer): de Köp en Frans Theunisz.

Het Maastrichts Vastelaovend Hoeskonzèr wordt gepresenteerd door Jan Janssen.

Hoe kan ik het Vastelaoves Hoeskonzèr te bekijken?

Op zaterdag 13 februari, 20.00 u via RTV Maastricht en op maandag 15 februari, 20.00 u via de website en Facebook van de Muziekgieterij, via Facebook van Cultura Mosae, philharmonie zuidnederland en de Tempeleers.

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal