Prins Matt & 100-jarige opa

100 jarige “Prins Opa Hendrik”

Prins Matt en Prinses Tara werden op 26 februari 2022 onthuld tot heersers van de Pieperknallers, een carnavalsvereniging uit Escharen, Brabant. Helaas kon het feest het seizoen daarvoor niet doorgaan vanwege Corona en daarom mochten Matt en Tara prinsenpaar blijven.

Ondertussen werd ook zijn opa Hendrik 100 jaar. Matt en Tara gingen samen op bezoek bij opa en ze wisselden zelfs even van kleding 😉 Opa Hendrik woont nog steeds in zijn eigen huisje in het Brabantse Langenboom en hij wordt op 15 januari alweer 101 jaar. Wauw!

Vaste prik: de carnavalsoptocht kijken met familie

Matt: “Als familie gingen we altijd op maandag naar de carnavalsoptocht in Langenboom kijken bij opa en toen ook nog oma. Al heeft iedereen nu andere activiteiten op carnavalsmaandag, met z’n allen optocht kijken en carnaval vieren bij d’n Bens, staat als een supermooie herinnering in mijn geheugen gegrift.”

Prins Matt en 100-jarige Opa Hendrik

Dankjewel voor je verhaaltje Matt. Das pas #liefdevoorcarnaval.

Deel dit item:
Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? Schrijf je gratis in als Goudgeel Member en ontvang leuke carnavalspost in je inbox. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Volg sowieso ons WhatsApp-kanaal en lees als eerste het leukste carnavalsnieuws.

Ik schrijf me in