Verloofd met Spiderman op de Elfde

De 11e van de 11e is nooit meer hetzelfde

In 2021 vierde Michelle een carnavalsfeestje thuis in Rotterdam op de Elfde van de Elfde en sindsdien is de elfde voor haar een bijzondere dag. Ze werd die nacht 30 en ze vierde dit met vrienden, familie en kennissen. Ze zat gezellig met vriendinnen te kletsen – in haar polka-rok met neon accessoires – toen haar vriend Igor, gekleed in een spiderman-outfit, naar binnen kwam. Hij riep iedereen naar buiten, waarna hij begon te praten. Het ging allemaal als een waas aan Michelle voorbij, maar ze vond wel dat het verdacht veel klonk als een huwelijksaanzoek. Ze had gelijk!

Door Spiderman ten huwelijk gevraagd

Michelle: “Meneer ging na zijn lieve woorden inderdaad op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Wie kan er nou zeggen dat ze door Spiderman ten huwelijk gevraagd is? We zijn heel gelukkig. Inmiddels hebben we een derde dochtertje mogen verwelkomen en ook zijn er trouwplannen gemaakt voor 2025. Nu, 2 jaar later, op de 11/11e 2023, vieren wij opnieuw een carnavalsfeestje thuis. We gaan als Rotterdammers vaak met de trein naar Breda/Kielegat om daar carnaval te vieren.”

Dankjewel voor je verhaaltje Michelle. Das pas #liefdevoorcarnaval.

carnavalsfeestje thuis op de elfde huwelijksaanzoek

Deel dit item:
Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? Schrijf je gratis in als Goudgeel Member en ontvang leuke carnavalspost in je inbox. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Volg sowieso ons WhatsApp-kanaal en lees als eerste het leukste carnavalsnieuws.

Ik schrijf me in