Amerikaanse vlogger bezoekt Oeteldonk

Elf elf in Oeteldonk vastgelegd door Amerikaan

Afgelopen elfde van d’n elfde in Oeteldonk, is vastgelegd door een Amerikaanse vlogger, Samuel.  Oeteldonk heeft een speciaal plekje in zijn hart heeft veroverd. Hij heeft er anderhalf jaar gewoond en het was de eerste plek in Nederland waar hij woonde. Hij zegt: “Ik moest terugkomen voor carnavalsseason, het is zo crazy, er zit al zoveel energie in de stad, we willen dit laten zien.”

Gewapend met een Oeteldonk-sjaaltje, -handschoenen én een biertje trekt hij tijdens d’n elfde van d’n elfde door Den Bosch, waar hij verschillende carnavalsfans spreekt.

Carnavalscultuur

De video hoort bij een serie die Exploring the foreign heet, net zoals het account. Hij brengt daarin gedachten, gesprekken en ervaringen over cultuur samen.

Nu was dus de Bossche carnavalscultuur aan de beurt. Wat ons betreft is het echt een top-video geworden die op een heel eerlijke en niet gescripte manier de energie, vrolijkheid, gekte en sfeer van Oeteldonk, maar ook van carnaval in het algemeen laat zien.

Op het moment van schrijven is de video al 29 duizend keer bekeken. Check ‘m hier:

Wil je ook een keer carnaval vieren in Oeteldonk?

Lees hier alles over carnaval in Oeteldonk en bekijk de leukste events in onze carnavalsagenda.

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En heb je zin om vaker vette carnavalscontent te lezen? Schrijf je gratis in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel komen te liggen?

Ik schrijf me in