All you need is carnaval

Laatst bewerkt op: 06 februari 2023

Uitzending All you need is carnaval

Het Brabantse biermerk Bavaria staat bekend om ludieke carnavalscampagnes, die de geest en geschiedenis van carnaval perfect weten te raken.

Zo kwamen ze vorig jaar met de ‘carnavalsverzekering’ en een jaar eerder ging een parodie op de Corona-persconferentie viral. Dit jaar lanceren ze All You Need Is Carnaval: een persiflage op het gelijknamige programma van Robbert ten Brink.

Liefde voor carnaval

‘Bobbert ten Drink’, ofwel acteur Ricardo Ras, brengt in de kwartier durende uitzending op een ludieke manier mensen bij elkaar die carnaval dreigen te missen, omdat niets de liefde voor carnaval in de weg mag staan. Juist! #liefdevoordatfeest

Bekijk de uitzending

Bavaria-fans die zich ingeschreven hadden voor de mailing, konden de uitzending zondagmiddag om 13.30 uur al kijken. Bekijk de uitzending via deze link.

Deel dit item:
Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal