Carnaval 2022/2023 gaat ouderwets door

Ouderwets carnaval

Geen beperkingen meer: de elfde wordt in 2022 weer ouderwets gevierd op vrijdag, maar ook starten veel dorpen/steden op zaterdag 12 november. Carnavalsverenigingen door het hele land stomen zich weer klaar voor een fantastische opening en aansluitende carnavalsactiviteiten, tussen 11/11 en carnaval 2023 in.

Animo groter dan ooit

Sommige Carnavalsfans hebben elkaar 2 jaar niet gezien en het animo is groter dan ooit. Carnavalsvierders hebben het feest écht gemist. Dit horen we niet alleen terug van veel Carnavalsfans en – verenigingen door heel het land: óók wordt onze website flink bezocht. Een groot deel van de bezoekers op onze site komt trouwens uit de randstad. Daar hebben ze dus ook flink zin in carnaval.

Benieuwd welke mooie carnavalsevents je zoal kunt bezoeken? Bekijk het in onze online carnavalsagenda.

Voorbereidingen ook delen?

Wil je je voorbereidingen ook delen? Gebruik de #liefdevoordatfeest (op Insta) en je komt zomaar voorbij in de Social Optocht op onze homepage.

Alaaf! (Behalve in Oeteldonk 😉)

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in