Carnavalswimpels bij Jan Linders

Laatst bewerkt op: 04 februari 2021

Jan Linders moedigt thuiscarnaval aan

Om – juist dit jaar – samen stil te staan bij CarnavalVastelaovend – kunnen klanten van Jan Linders de komende tijd sparen voor een unieke, gratis carnavalswimpel.

Jan Linders speelt daarmee in op de traditie in het Zuiden van tijdens carnaval de vlag uithangen. Met de campagne ‘Carnaval, Vastelaovend in mijn hart’ wil Jan Linders saamhorigheid en gedeelte trots bevorderen door het versieren van huis en straat.

Carnavals-commercial vanaf vandaag online

Bij de campagne hoort ook een commercial, die vanaf vandaag online en op de regionale omroepen in het Zuiden uitgezonden zal worden.

Een aantal bekende carnavals-gezichten, zoals meervoudig LVK-winnaar Spik & Span, LVK-finalist Sjpringlaevend en meervoudig Zuid-Nederlands en Brabants kampioen tonpraten Berry Knapen, werkt mee aan de carnavals-commercial.

Hoe kun je sparen?

Klanten kunnen vanaf vandaag, maandag 25 januari, tot en met zondag 14 februari sparen voor een wimpel met de vlag van hun provincie. Bij besteding van iedere 10,- euro aan boodschappen en bij aankoop van deelnemende actieproducten, ontvangen klanten een spaarzegel. Bij 11 zegels is de spaarkaart vol en tegen inlevering ontvangen klanten één gratis wimpel. Voor deze actie geldt op=op.

Voorbijkomen in de Digitale Optocht?

Vier je dit jaar thuiscarnaval? Als je #liefdevoordatfeest gebruikt in een post op jouw Instagram-tijdlijn, of onze pagina @carnavalsfan tagt op Facebook, kom je zomaar voorbij in de Digitale Optocht op onze homepage.

Voor beide kanalen geldt dat het een post op je tijdlijn moet zijn en geen story. Je profiel moet ook op openbaar staan. Graag tot ziens in de optocht! 🙂

Foto wimpels: website Jan Linders.

Deel dit item:
Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal