Nog maar elf weken tot 11-11-2023

Nog maar 11 weken tot de 11e van de 11e

De zomervakantie loopt op z’n einde en dat betekent dat het vandaag nog maar elf weken zijn tot de 11e van de 11e. Finally! Zo heeft Stichting LVK vandaag de postbus geopend voor het insturen van liedjes voor het grootste liedjesfestijn van Nederland: het Limburgs Vastelaoves Leedjes Konkoer 2024.

Ook treffen andere steden en dorpen langzamerhand voorbereidingen. Dat d’n Elfde weer een fantastisch feest gaat worden is zeker. Zo kondigde carnavalsvereniging “De Huibuuke” in Overloon (Noord-Limburg) vorige maand al aan dat hun bekende feest ‘Vör de kerk op ‘t plein’ 12 uur na de start van de kaartverkoop al uitverkocht was. Wauw!

11evande11e in Roermond uitverkocht

De 11evande11e, de centrale aftrap van Vastelaovend in Limburg, vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Roermond. De editie is inmiddels uitverkocht en de organisatie, de Sjeng Kraft Kompenei, verwacht zo’n 1500 bezoekers extra.

Twentse elfde van de elfde

In de Twentse carnavalsstad Boeskoolstad, kondigde men vandaag een nieuwe traditie aan: de Twentse 11e van de 11e. Een dag waarop heel carnavalvierend Twente gezamenlijk de efde gaat vieren. De regio gaat met het initiatief Limburg achterna, waar al sinds jaar en dag een gezamenlijk 11e van de 11e-feest plaatsvindt, dat georganiseerd wordt door de Sjeng Kraft Kompenei, dit jaar op het stationsplein in Roermond.

#ElfdevandeElfde

Wil jij zien wat er allemaal te doen is op 11-11? Bekijk dan vast de carnavals-events in onze agenda. Ben je aan het voorbereiden op 11-11 of heb je er gewoon ontzettend veel zin in? Gebruik dan de hashtag #elfdevandeelfde in je Insta-post. Je komt dan vanzelf voorbij ‘gehost’ op de wall/Digitale Optocht op onze homepage.

11e van de 11e-quiz

Wil je alvast lekker opwarmen voor de 11e zonder meteen aan het bier te moeten? 😉 Doe dan alvast de 11e van de 11e-quiz en test je kennis. Succes!

11e van de 11e quiz

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in