Gezellig druk in stadscafé de Basiliek

Oeteldonks stadscafé gezellig vol

Veel horeca- en event-ondernemers laten het er dit jaar niet bij zitten en organiseren verschillende online carnavals-events, die je allemaal kunt bekijken in de online carnavals-agenda.

Carnaval is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met creativiteit en humor dat is ook dit jaar weer terug te zien in alle uiteenlopende activiteiten die georganiseerd worden.

Ludieke vetoning: etalagepoppen vieren feest

Zo ook in Oeteldonk. Het Oeteldonkse stadscafé de Basiliek zit deze carnaval gezellig vol, maar dan niet met echte mensen. Al eerder meldde het cafe via Facebook dat zij ondanks Corona nog steeds GASTvrij zijn 😉

Dat blijkt! In het café staan zo’n 50 poppen opgesteld die gezellig feestvieren en zoals het feestvierders tijdens Carnaval in Oeteldonk betaamt: allemaal aangekleed in een Oeteldonkse outfit, van boerenkiel, tot embleem en sjaal in rood-wit-geel: Oeteldonk op z’n best.

Een inkijkje in het gezellige café

Al veel Oeteldonkers zijn de afgelopen dagen een kijkje komen nemen buiten het café en een inkijkje ziet er ongeveer zo uit. Kei gezellig toch? 😉

de basiliek carnaval 2021

Foto inkijkje: stadscafé de Basiliek.

Foto header: Hans van Oort.

 

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in