Rob Kemps wordt Talpa-presentator

 

Rob kemps wordt presentator

Rob Kemps, bekend als voorman van de bekende feestact en carnavalsartiest Snollebollekes, was recentelijk nog winnaar van de Slimste Mens. Vandaag werd bekend dat hij de komende drie jaar ook aan de slag gaat voor Talpa.

Hij gaat programma-formats ontwikkelen, maar wordt ook presentator. Al eerder vertelde hij in de nieuwste show van Matthijs van Nieuwkerk, Matthijs gaat door, over zijn liefde voor Jacques Brel en het Franse chanson.

Nog geen presenteer-ervaring

“Mijn gevoel bij Talpa Network was vanaf de eerste minuut formidabel”, zegt Kemps, die – al zou je het niet zeggen – nog geen presenteer-ervaring heeft. “Ik zie deze stap als een unieke kans om mijn talenten in televisieland te gaan ontplooien bij deze geweldige club. Het uitgesproken vertrouwen en enthousiasme om samen iets te gaan maken hebben mij over de streep getrokken. Ik kijk oprecht enorm uit naar dit geweldige avontuur.”

“Thuis in elke straat” past bij Kemps

Talpa-directeur Marco Louwerens vindt Kemps een “authentiek en creatief mens, dat altijd volledig zichzelf is”. “Regelmatig weet hij Nederland enorm te verrassen met een nieuw talent dat hij in zich blijkt te hebben. Ik denk dat Rob – misschien wel de leukste slimste mens ooit – de slogan van SBS6 ‘thuis in elke straat’ als geen ander waarmaakt.”

Hopelijk heeft Rob óók nog tijd over voor carnavals-land 😉

Trakteer op een Goudgele Rakker

Doe 'ns ruig dit jaar


Zitte gij er ok zo lekker feestelijk bij op de bank dit jaar?
En heb je zin om vaker VETTE carnavalscontent te lezen?

Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang voortaan exclusief onze e-mails.

Ik trakteer op een biertje