Weerbericht carnaval 2023

Weerbericht en temperatuur carnaval 2023

Wat voor weer wordt het tijdens carnaval 2023? Het wordt over het algemeen rond de 10 graden en we krijgen gelukkig geen grote stortbuien. Maandag en dinsdag zijn de beste carnavalsdagen.

Weerplaza geeft het volgende aan:

Zaterdag nat

Vrijdag gaat het regenen. Ook op carnavalszaterdag gaat het ook regenen, al zal het niet heel hard zijn en ook wordt het afgewisseld met droge periodes. In West-Brabant kan zelfs de zon nog even doorkomen. Wat minder nieuws wel voor carnavalsoptochten.

Zondag verbetering

Zondag is een betere dag voor de vele optochten. De regen trekt dan weg en de wind is rustiger. Wel is de temperatuur iets lager dan op zaterdag.

Na het weekend droger?

Carnavalsmaandag en -dinsdag lijken sowieso droog te worden. Als het meezit komt de zon ook weer tevoorschijn en zal de temperatuur stijgen.

Géén winter, geen lente

Volgens weerman Jaco van Wezel van Weeronline.nl, hoeven we in ieder geval niet bang te zijn voor winterse taferelen. Voor de tweede helft van februari voorspelt hij een rustig weertype, maar in de nachten kan het soms licht vriezen. Echte lentetemperaturen zitten er helaas ook nog niet in tijdens carnaval.

Al met al geen slécht nieuws 😉

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in