Worst carnaval ever?

Worst carnaval ever: toch efkes aon carnaval ruiken?

Zoals ze met Vastelaovend in Limburg Nonnevotten eten en tijdens carnaval in Zeeland Zeeuwse bolussen: zo eten ze tijdens carnaval in Brabant worstenbroodjes.

Carnaval is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met humor en verschillende bakkerijen weten daar ieder jaar weer leuk op in te springen.

Bakkerij van Keulen, met 14 vestigingen in Brabant en Gelderland, lanceerde gisteren een Worst carnaval ever-box: een box met worstenbroodjes die je kunt opsturen naar je CFF: je CarnavalsFriendForever. Zo kunnen echte fans volgens de bakkerij tóch even aan carnaval ruiken 😉

Twee verschillende boxen

Er zijn twee verschillende boxen verkrijgbaar. Een box met acht “gewone” worstenbroodjes of een box met acht bierworstenbroodjes. Voor het bierworstenbrood wordt een uniek biertje gebruikt van Brouwerij de Jongens van de Wit uit Den Bosch in combinatie met een kruidenmengsel.

Bij beide boxen krijg je een kaartje waarop je jouw persoonlijke boodschap voor jouw “CFF” kunt zetten.

Alaaf & smakelijk alvast 🙂

Worst carnaval ever box van keulen

Foto: bakkerij van Keulen

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in