Prikbord en oproepjes

Auwerwets prikbord met oproepjes

Bij liefde voor carnaval 2024 hoort uiteraard ook delen met andere carnavalsfans. En omdat carnaval bij uitstek een feest is van traditie, doen we dat gewoon door het aanbieden van een auwerwets prikbord. Soms hoeft ‘t allemaal technisch niet zo ingewikkeld te zijn, wah?

Bekijk hieronder oproepjes van carnavalsfans door ‘t hele land:

Familie Spoorenberg – Lampegat (Eindhoven)

“Wij zijn op zoek naar een plek in Lampegat om te komen staan en alle carnavalsvierders te voorzien van de lekkerste verse friet van Eindhoven. Zie website: penskevol.nl”

Michel – Stijlorenrijk/ut Zwaajgat (Etten Leur)

“Wij bieden een grote hoeveelheid piepschuim-blokken aan voor bouwclubs. Dit aanbod geldt voor het bouwseizoen vanaf augustus 2024. Opgeven kan wel al. Wij bouwen voor optocht Tullepetaonestad (Roosendaal) en Essen (België). Bel: 0647656406”

Johan – Amsterdam

“Ik ben zanger in Amsterdam en wil héél graag tijdens carnaval (maar ook daarbuiten) optreden in het gezellige Brabant. Vergoeding: geen probleem. Neem contact op met: johandeleur@hotmail.com of 06-29312091”

Stijn van Helmondt –  Banaonblusserslaand (Zundert)

“Ik ben socioloog en voor mijn scriptie ga ik onderzoek doen naar de sociale impact van deelname aan een carnavalsoptocht en/of corso-optocht. Wie wil mijn vragenlijst invullen? Ik zou er heel erg mee geholpen zijn. Voor vragen, mail stijnvanhelmondt@gmail.com”

Betty Heideman – Bitburg (Duitsland)

“Ik wil graag eens mijn eigen carnavalsnummer uitbrengen en andere mensen een lach op het gezicht toveren. Mijn verhaaltje is door de redactie van Carnavalsfan.nl ook gepubliceerd in de rubriek “Liefde voor carnaval”. Je mag altijd contact met me opnemen via betty.maria.heideman@gmail.com”

Ook iets delen op het prikbord?

Wil je ook iets met andere carnavalsfans delen? Heb je bouwmaterialen over die iemand anders kan gebruiken? Wil je iets uitdelen op een carnavalsevenement? Wil je een carnavalshit promoten? Heb je wat anders te melden? Leuk!

Neem via het contactformulier contact op met de redactie.

Deel dit item:
Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal