Over carnavalsfan en contact

 

Over Carnavalsfan

Nieuws rondom carnaval werd erg regionaal en provinciaal gebracht. Dát terwijl we in het hele land fan zijn van hetzelfde feestje en de socials dragen er alleen maar meer aan bij dat we met elkaar in verbinding staan. Carnaval ademt dat begrip.

Vanuit die gedachte brengen wij carnavalsnieuws en – inspiratie, ofwel: vette carnavalscontent. Voor het eerst landelijk en niet alleen voor, maar ook dóór fans. Wij verbinden carnavalvierend Nederland met het motto #liefdevoordatfeest.

Dit jaar online, door een grootse “Digitale Optocht” op de homepage.

Nieuws melden of samenwerken?

Nieuws melden? Stuur een mailtje naar redactie@carnavalsfan.nl.

Wil je nieuws overnemen of delen? Als je nieuws wilt overnemen/herschrijven, vinden we het fijn als je eerst even contact opneemt. Plaats in ieder geval altijd een follow-hyperlink naar ons als originele bron. Onze originele links/content delen mag natuurlijk altijd. Graag zelfs!

Jouw carnavals-vereniging aanmelden voor de lokale carnavalspagina ‘In jouw buurt’? Stuur een email naar redactie@carnavalsfan.nl.

Wil je fans voor jouw carnavalsmerk, -event, -dienst of -winkel creëren?  Neem voor de mogelijkheden contact op met info@carnavalsfan.nl.

Voorbijkomen in de Digitale Optocht?

Als je #liefdevoordatfeest gebruikt in een post op jouw Instagram-tijdlijn, of onze pagina @carnavalsfan tagt op Facebook, kom je zomaar voorbij in de “Digitale Optocht” op onze homepage.

Voor beide kanalen geldt dat het een post op je tijdlijn moet zijn en geen story. Je profiel moet ook op openbaar staan. Graag tot ziens in de optocht! 🙂

Trakteer op een Goudgele Rakker

Doe 'ns ruig dit jaar


Zitte gij er ok zo lekker feestelijk bij op de bank dit jaar?
En heb je zin om vaker VETTE carnavalscontent te lezen?

Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang voortaan exclusief onze e-mails.

Ik trakteer op een biertje