Over carnavalsfan en contact

Over Carnavalsfan.nl

Carnaval is bij uitstek het feest van samen, maar wij vinden dat we ons carnavalvierend land nóg meer kunnen verbinden. Zo werd nieuws rondom carnaval voornamelijk regionaal en provinciaal gebracht, maar we zijn allemaal fan van hetzelfde feestje en de socials dragen er alleen maar meer aan bij dat we met elkaar in verbinding staan.

Wat kan de oude garde leren van Hardstyle Carnaval en welke tradities moet de jeugd écht niet vergeten? 😉 Vanuit die verbindende gedachte, brengen wij vette carnavalscontent. Voor het eerst landelijk en niet alleen voor, maar ook dóór fans. Wij zijn daarmee misschien wel de nieuwe carnavalogen van Nederland.

Een way of life, met líéfde voor het feest

Carnaval líjkt misschien een eenmalig feestje, met d’n elfde van d’n elfde als voorproefje, maar dat ís het niet. Volgens een onderzoek van het tv-programma Stand van Zaken en het CBS, vieren er in Nederland zo’n 1,5 miljoen mensen carnaval.

Carnaval 2024 verbroedert. Echte carnavalsfans zijn vaak al maanden tevoren bezig met de voorbereidingen: het maken van outfits, het bouwen van wagens, het vergaderen over het nieuwe seizoen of de jaarlijkse bbq met de carnavalsvereniging. Carnaval is voor bijna 2 miljoen feestvierders in Nederland een way of life.

Nieuws melden of samenwerken?

Vul het contactformulier hieronder in. We vinden het interessant als je de volgende zaken met ons deelt:

Nieuws of evenement melden?

Wij maken momenteel een selectie op basis van evenementen/nieuws, geschikt voor een zo groot mogelijk publiek. Organiseer je een bijeenkomst/wedstrijd of concours waar deelnemers/bands uit het hele land aan mogen deelnemen? Dan horen we ook graag van je!

Verhaaltje delen?

Wil je een mooi carnavalsverhaal delen dat geschikt is voor onze nieuwe rubriek ‘Liefde voor carnaval?’ We zijn erg benieuwd, want zonder jouw input, kunnen we deze mooie rubriek niet onderhouden.

Oproepje doen op het prikbord?

Wil je een oproepje doen aan carnavalvierend Nederland? Wil je iets aanbieden, verkopen of delen op het prikbord? Laat het ons weten.

Nieuws overnemen of delen?

Wil je content overnemen/herschrijven voor op jouw eigen website? We vinden het sowieso fijn als je ons dit even laat weten, maar plaats in ieder geval altijd een follow-hyperlink naar ons als originele bron. Onze content direct delen op jouw socials mag natuurlijk altijd.

Neem contact op met de redactie

Deel dit item:
Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal