Over carnavalsfan en contact
 

Over Carnavalsfan.nl

Carnaval is bij uitstek het feest van samen, maar wij vinden dat we ons carnavalvierend land nóg meer kunnen verbinden.

Zo werd nieuws rondom carnaval voornamelijk regionaal en provinciaal gebracht, maar we zijn allemaal fan van hetzelfde feestje en de socials dragen er alleen maar meer aan bij dat we met elkaar in verbinding staan.

Wat kan de oude garde leren van Hardstyle Carnaval en welke tradities moet de jeugd écht niet vergeten? 😉 Vanuit die verbindende gedachte, brengen wij vette carnavalscontent. Voor het eerst landelijk en niet alleen voor, maar ook dóór fans.

Een way of life, met liefde voor het feest

Carnaval líjkt misschien een eenmalig feestje, met d’n elfde van d’n elfde als voorproefje, maar dat ís het niet. Volgens een onderzoek van het tv-programma Stand van Zaken en het CBS, vieren er in Nederland zo’n 1,5 miljoen mensen carnaval.

Echte carnavalsfans zijn vaak al maanden tevoren bezig met de voorbereidingen: het maken van outfits, het bouwen van wagens, het vergaderen over het nieuwe seizoen of de jaarlijkse bbq met de carnavalsvereniging. Carnaval is voor zo’n 2 miljoen feestvierders in Nederland een way of life.

Wij verbinden carnavalvierend Nederland met Liéfde voor dat feest en de hashtag #Liefdevoordatfeest.

Social carnavalsoptocht

Op onze homepage vind je non-stop de grootste “Social Carnavalsoptocht van Nederland”.

Wil je daar ook voorbijkomen? Gebruik dan de hashtag #Liefdevoordatfeest in je Insta-post of tag onze FB-pagina @Carnavalsfan. Je profiel moet uiteraard wél op openbaar staan.

Nieuws melden of samenwerken?

Nieuws melden? Stuur een mailtje naar redactie@carnavalsfan.nl.

Wil je nieuws overnemen of delen? Als je nieuws wilt overnemen/herschrijven, vinden we het fijn als je eerst even contact opneemt. Plaats in ieder geval altijd een follow-hyperlink naar ons als originele bron. Onze content direct delen op jouw socials mag natuurlijk altijd.

Wil je een event of optocht promoten op onze website/op laten nemen in onze agenda? Stuur een mailtje naar info@carnavalsfan.nl.

Wil je structureel fans voor jouw carnavalsmerk, -event, -dienst of -winkel creëren?  Neem voor de mogelijkheden contact op met info@carnavalsfan.nl.

Carnaval in jouw inbox!

Doe 'ns lief, schrijf je in


Heb jij ook altijd zin in carnaval?
En heb je zin om vaker VETTE carnavalscontent te lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang exclusief onze e-mails.

Ik schrijf me in