Over carnavalsfan en contact

Over Carnavalsfan.nl

Carnaval is bij uitstek het feest van samen, maar wij vinden dat we ons carnavalvierend land nóg meer kunnen verbinden.

Zo werd nieuws rondom carnaval voornamelijk regionaal en provinciaal gebracht, maar we zijn allemaal fan van hetzelfde feestje en de socials dragen er alleen maar meer aan bij dat we met elkaar in verbinding staan.

Wat kan de oude garde leren van Hardstyle Carnaval en welke tradities moet de jeugd écht niet vergeten? 😉 Vanuit die verbindende gedachte, brengen wij vette carnavalscontent. Voor het eerst landelijk en niet alleen voor, maar ook dóór fans. Wij zijn daarmee misschien wel de nieuwe carnavalogen van Nederland.

Een way of life, met líéfde voor het feest

Carnaval líjkt misschien een eenmalig feestje, met d’n elfde van d’n elfde als voorproefje, maar dat ís het niet. Volgens een onderzoek van het tv-programma Stand van Zaken en het CBS, vieren er in Nederland zo’n 1,5 miljoen mensen carnaval.

Carnaval verbroedert. Echte carnavalsfans zijn vaak al maanden tevoren bezig met de voorbereidingen: het maken van outfits, het bouwen van wagens, het vergaderen over het nieuwe seizoen of de jaarlijkse bbq met de carnavalsvereniging. Carnaval is voor zo’n 2 miljoen feestvierders in Nederland een way of life.

Wij verbinden carnavalvierend Nederland met de hashtag #Liefdevoordatfeest.

Nieuws melden of samenwerken?

Nieuws of evenement melden? Stuur een mailtje naar redactie@carnavalsfan.nl. Stuur een mailtje naar redactie@carnavalsfan.nl. Wij maken momenteel een selectie op basis van evenementen/nieuws, geschikt voor een zo groot mogelijk publiek. Organiseer je een bijeenkomst/wedstrijd of concours waar deelnemers/bands uit het hele land aan mogen deelnemen? Dan horen we ook graag van je!

Wil je nieuws overnemen of delen? Als je nieuws wilt overnemen/herschrijven, vinden we het fijn als je eerst even contact opneemt. Plaats in ieder geval altijd een follow-hyperlink naar ons als originele bron. Onze content direct delen op jouw socials mag natuurlijk altijd.

Fotocredits:
Bas Delhij

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in