Karnaval Festival 2024

Laatst bewerkt op: 10 februari 2024

Karnaval Festival 2024 (afgelast)

 11 Februari 2024
 12:00 am
 Moergestel, evenemententerrein Pijnendijk

Karnaval Festival Moergestel 2024

Karnaval Festival (niet te verwarren met de gelijknamige attractie Carnaval Festival in de Efteling), is een uniek carnavalsfestival in hardstyle-thema met vijf verschillende area’s: vier binnen-area’s en een mega outdoor mainstage. Het festival is een concept van Intents festival en mag zich inmiddels het grootste hardsytlefeest van Europa noemen.

Karnaval Festival 2024 afgelast

Helaas is Karnaval Festival 2024 afgelast. De organisatie meldt op de website: “Met grote spijt moeten wij jullie informeren dat Karnaval Festival 2024 helaas afgelast moet worden vanwege de extreme regenval van de afgelopen dagen. Het spijt ons ten zeerste dat we dit moeten meedelen, maar de veiligheid en het welzijn van onze bezoekers, artiesten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.

De onophoudelijke regen van de laatste dagen heeft het onmogelijk gemaakt om het evenement in goede omstandigheden te laten plaatsvinden. Ondanks al onze inspanningen om het terrein te herstellen en het festival door te laten gaan, is het risico op gevaarlijke situaties te groot.”

Bezoekers Karnaval Festival 2024

Het vindt in 2024 plaats op zaterdag 10 en zondag 11 februari. Het festival verhuisde vorig jaar naar een nóg grotere locatie in Moergestel. Er komen meer dan 45.000 bezoekers gekleed in carnavalskleding. De Carnavalsfans komen uiteraard uit het Oisterwijkse Döllekesgat, maar ook uit het Moergestelse Pierewaaiersrijk en uit de rest van Nederland.

Line-up en area’s Karnaval Festival 2024

Tijdens Karnaval Festival komen de allerbeste dj’s en artiesten optreden in Moergestel en ook is er een overdekte foodcorner en verschillende leuke attracties. De verschillende area’s zijn Boombox, Club de Ketelkamer, Flügel Feesttent (de grootste kroeg van Brabant), maar ook een Indoor Mainstage en Outdoor Mainstage. Hier treden artiesten op Django Wagner, Outsides en Lamme Frans, Dikke Baap, Onbewezen (Unproven), Het Tempo Team, Unresolved en special guest Matt Ardeo.

Aftermovie Karnaval Festival

Bekijk voor een indruk deze aftermovie van Karnaval Festival:

Tickets Karnaval Festival 2024

Karnaval Festival is altijd uitverkocht. Ga voor tickets naar de ticketshop op de website van het feest. Wil je tweedehands tickets kopen voor Karnaval Festival? Zorg dan dat je dit via een officieel kanaal als Ticketswap doet.

 

 

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal