Finale Keiebijters Kletstoernooi

Finale Keiebijters Kletstoernooi

 4 Februari 2023
 20.00 uur
 De Traverse, Helmond

Keiebijters Kletstoernooi 2023

Het Keiebijters Kletstoernooi is een bekende wedstrijd voor tonproaters. Het wordt al sinds 1964 georganiseerd door de Keijebijters in Helmond. De avonden waarop het toernooi plaats vindt worden ook wel KeieKletsavonden genoemd. Veel Carnavalsfans uit heel Brabant kijken mee op Omroep Brabant.

Verdeeld over drie avonden én een spetterende finale strijden tonproaters (kletsers), om de felbegeerde titel: Opperkletsmajoor. Vier kletsers gaan naar de finale en de winnende kletser wint de Zilveren Narrenkap.

Wanneer is het Keiebijters Kletstoernooi 2023?

De KeieKletsavonden vinden plaats in zaal De Traverse aan de Kromme Steenweg in Helmond. In 2023 waren de avonden gepland op 14 januari, 21 januari en 28 januari. De Grande finale is dit jaar op 4 februari. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Keiebijters.

Kijk de eerste twee voorrondes terug

Je kunt vanaf 24 januari via Omroep Brabant de voorrondes terugkijken, iedere dinsdag wordt het vanaf 17.00 uur herhaald.

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En heb je zin om vaker vette carnavalscontent te lezen? Schrijf je gratis in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel komen te liggen?

Ik schrijf me in