De 11devande11e in Roermond

De 11devande11e in Roermond

 11 November 2023
 11:11 am
 Stationsplein Roermond, L1

De 11devande11e in Roermond

De officiële opening van het Limburgse vastelaovendseizoen vindt dit jaar op het Stationsplein in Roermond plaats en wordt georganiseerd door de Sjeng Kraft Kompenei. Het evenement is inmiddels uitverkocht (er is plek voor maar liefst 17.000 mensen), maar het wordt uitgezonden door L1. De opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel.

De 11devande11e in Roermond grootser dan ooit

Het wordt gepresenteerd door Katja Henz en Ruud Heinen. Tussen 11.11 uur en 20.00 uur komen er verschillende Limburgse top-artiesten langs. Woordvoerder Marcel van Eeghem van de Sjeng Kraft Kompenei vertelde tegen We are Roermond.com dat programma pas in oktober bekendgemaakt wordt, maar dat het in ieder geval het beste programma ooit is. Dat belooft wat! Het slotnummer van het event is altijd het nummer Heer Späölde Accordeon, van Beppie Kraft. Ze brengt daarin een ode aan haar vader. Het nummer roert mensen tot tranen.

Meer over de 11e van de 11e!

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in