Carnavalsmuziek 2024: Dé beste hits & krakers

Laatst bewerkt op: 17 november 2023

De beste carnavalsliedjes voor 2024

De 11e van de 11e is alweer achter de rug en dat is natuurlijk dé opmars naar carnaval 2024. We hebben de nieuwste en beste carnavalsmuziek hieronder alvast voor je op een rijtje gezet, natuurlijk in combinatie met de beste hits van voorgaande jaren. Het zijn er alvast elf 😉 We vullen deze lijst doorlopend aan met de nieuwste muziek!

Spotify playlist carnavalsmuziek

Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste carnavalsmuziek? Volg dan ook onze playlist op Spotify met carnavalshits voor 2024. We actualiseren deze doorlopend met de lekkerste hits.

Carnavalshits 2024

Dit zijn dé beste carnavalshits en krakers voor carnaval 2024:

Natte Heidi – Vieze Jack

Dopje op je neus – Gebroeders Rossig & De Sfeermakers

Confetti – René Karst

Bier Bier Bier – Bennie Beenham & De Tappers

Glühwein – Alpenzusjes

Snacks met jou – Barry Fest & Immer Hansi

Ik War Op Blauw Gestart – Jan Biggel

‘t Is Carnaval – Vieze Jack

Bier is bier – Gullie

Fijnfisjenie – Lamme Frans

Kijk ze lopen – Frank Smeekens

Kies je kraker 2024

Een belangrijke indicatie voor de meest populaire en beste carnavalshits is de verkiezing ‘Kies je kraker’ van Omroep Brabant. De ‘Kies je kraker’ verkiezing wordt ook in 2024 weer gehouden, maar op dit moment is nog niet bekend wie er allemaal kans zullen maken. Veel carnavalsartiesten uit deze lijst, brengen jaarlijks nieuwe carnavalsmuziek uit.

Regionale en lokale carnavalsmuziek in 2024

Ook regionaal en lokaal worden er, zeker rondom d’n elfde van d’n elfde, weer veel liedjeswedstrijden gehouden. In Limburg vindt het grootste regionale liedjesconcours van carnaval 2024 plaats: het Limburgse Vasteloavesleedjes Konkoer. De winnaar, die pas in 2024 bekend wordt, nemen we uiteraard ook in bovenstaande lijst op.

We proberen deze lijst zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Mis je een hit? Mail naar redactie@carnavalsfan.nl. Houd er wel rekening mee dat we om bovenstaande reden niet alle lokale en regionale hits kunnen opnemen. Alaaf!

Deel dit item:

Gerelateerd nieuws

GERELATEERDE EVENTS

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? Schrijf je gratis in als Goudgeel Member en ontvang leuke carnavalspost in je inbox. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Volg sowieso ons WhatsApp-kanaal en lees als eerste het leukste carnavalsnieuws.

Ik schrijf me in