Snollebollekes is
de Slimste Mens

Laatst bewerkt op: 04 februari 2021

Rob Kemps scoort wederom

Eén van de grootste carnavalsartiesten, Snollebollekes (Rob Kemps) mag zich dit jaar De Slimste Mens noemen. De zanger van onder andere Vrouwkes, Links Rechts, Snollebolleke en Alaafrojack, versloeg cabaretier Andries Tunru in de finale-uitzending van het quizprogramma van KRO-NCRV.

De derde deelnemer in de finale, presentatrice Emma Wortelboer, was al eerder afgevallen. Snollebollekes won na een vraag over Willeke Alberti. Met het antwoord Samen zijn speelde Kemps de klok van Andries Tunru op 0.

Andries Tunru neemt ‘Samen zijn’ op

Tunru reageerde erg sportief op zijn verlies en coverde het lied Samen Zijn. Uiteraard bleek Rob Kemps, Snollebollekes, niet te beroerd hier ook in te verschijnen 😉 Check it out:

 

Snollebollekes concerten

Meer positief nieuws over Snollebollekes. Hij kondigde onlangs aan dat zijn eerste eigen festival, het Total Loss Festival, vooralsnog gewoon doorgaat.

Ook door Snollebollekes in Concert op 8, 9, 13 en 16 oktober, gaat vooralsnog geen streep. Hij is daarmee een van de eersten die positief (maar dan op de juiste manier) gestemd lijkt over aanstaand festival-seizoen 😉

Tot het zover is, kun je dit jaar eerst online carnaval vieren. Bekijk de leukste events in onze online carnavals-agenda.

Voorbijkomen in de “Digitale Optocht”?

Vier je dit jaar thuiscarnaval? Als je #liefdevoordatfeest gebruikt in een post op jouw Instagram-tijdlijn, of onze pagina @carnavalsfan tagt op Facebook, kom je zomaar voorbij in de “Digitale Optocht” op onze homepage.

Voor beide kanalen geldt dat het een post op je tijdlijn moet zijn en geen story. Je profiel moet ook op openbaar staan. Graag tot ziens in de optocht! 🙂

Deel dit item:
Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal