3 Uurkes Vurraf

3 uurkes Vurraf 2024

 9 Februari 2024
 15.00 u.
 Tent Stadhuisplein, Eindhoven

3 Uurkes Vurraf 2024

3 Uurkes Vurraf is de traditionele aftrap van carnaval in Brabant, dat georganiseerd wordt door Omroep Brabant. Het vindt altijd plaats op de vrijdag voor carnaval en dat is in 2024 op vrijdag 9 februari vanaf 15.00 uur.
Omroep Brabant ontvangt altijd veel populaire carnavalsartiesten zoals Vieze Jack, Peter Selie, Lamme Frans, Johnny Purple en De Deurzakkers.

Bavaria Bierhal

De opnames vinden plaats in de ‘Bavaria Bierhal’, waar het tijdens carnaval in Lamgegat 4 dagen feest is.

Live meekijken

De inschrijving voor toegangskaarten in inmiddels gesloten en de kaarten worden door middel van loting toegewezen. Veel Brabanders kiezen er daarom voor live mee te kijken met 3 Uurkes Vurraf, op tv of online. De uitzending is van 15.00 tot 18.00 uur op tv en online te zien.

Roeptoetgat (de nieuwe naam van Omroep Brabant tijdens carnaval), is te vinden bij Ziggo op kanaal 30 (buiten Brabant op kanaal 712) en bij KPN op kanaal 507.

Ook via roeptoetgat.nl, Facebook en de app is 3 Uurkes Vurraf te volgen. ’s Avonds om 19.45 uur wordt het carnavalsspektakel in zijn geheel herhaald.

Alaaf!

nationale carnavalsquiz

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En heb je zin om vaker vette carnavalscontent te lezen? Schrijf je gratis in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel komen te liggen?

Ik schrijf me in