3 Uurkes Vurraf online kijken

3 Uurkes Vurraf online

 12 Februari 2021
 11:00 pm
 Omroep Brabant Livestream

Wanneer vindt 3 Uurkes Vurraf “Kleinfisjenie” plaats?

De aftrap van carnaval in Brabant door Omroep Brabant, 3 Uurkes Vurraf (dit jaar ook wel Kleinfisjenie) is dit jaar in aangepaste vorm online te zien.

Kleinfisjenie is vrijdag 12 februari vanaf 15.00 uur voor iedereen live te zien bij Omroep Brabant op tv en online. Kijk Omroep Brabant via Ziggo Kanaal 30, KPN | Kanaal 507 of op omroepbrabant.nl

Kleinfisjenie: online VIP en live in de uitzending

Omroep Brabant meldt dat het publiek in deze Kleinfisjenie-editie meer dan ooit centraal staat. Met prijsvragen en via een loting worden huishoudens geselecteerd om als VIP het feest mee te vieren.

De feestvierders in deze huiskamers zullen te zien zijn op een groot videoscherm op het podium. Ook wordt er live geschakeld naar de huiskamers. Op maandag 25 januari om 11.11 uur is de inschrijving geopend. De eerste vijftig aanmeldingen krijgen sowieso een online ticket én een exclusief VIP-pakket.

Voorbijkomen in de “Digitale Optocht”?

Vier je dit jaar thuiscarnaval? Als je #liefdevoordatfeest gebruikt in een post op jouw Instagram-tijdlijn, of onze pagina @carnavalsfan tagt op Facebook, kom je zomaar voorbij in de “Digitale Optocht” op onze homepage. Voor beide kanalen geldt dat het een post op je tijdlijn moet zijn en geen story. Je profiel moet ook op openbaar staan. Tot ziens in d’n optocht? 🙂

Digitale Optocht 2021 carnavalsfan

Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb jij ook altijd zin in carnaval? En wil je vaker tof/sjiek nieuws lezen? Schrijf je in als Goudgeel Member en ontvang als éérste leuke carnavalspost. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Ik schrijf me in