Kanon van het balkon 2024

Laatst bewerkt op: 05 februari 2024

Kanon van ‘t balkon 2024

 10 Februari 2024
 3:11 pm
 Zitterd

Kanon van ‘t balkon 2024

Op carnavalszaterdag 10 februari 2024 vindt weer het grote event Kanon van ‘t Balkon plaats op de markt in Sittard (Zitterd). Op het evenement komen altijd duizenden bezoekers af, die vaak sierlijk gekleed en prachtig geschminkt zijn, zoals het echte Limburgse Vastelaoves-vierders betaamt.

Op de markt staat een groot (rond) podium waar bijna alle bekende carnavalsartiesten van Limburg komen optreden.

kanon van het balkon 2024 sittard

Artiesten Kanon van ‘t balkon 2024

Op het grootste Vastelaoves-feest van het Zuiden komen in 2024 onder andere bekende (Limburgse) carnavalsartiesten als Wir Sind Spitze & Big Benny, Erwin, John Tana, Nigel en Luc, De Toddezèk, Hoondervel, Bjorn en Mieke, Shakin DJ’s, Beppie Kraft, Spik en Span, Henk en Ton, Koeraasj, Cyrille Niël, Pruuf mar, De Geliënde, Don Kiesjot, Frans Theunisz en Sjpringlaevend optreden. Natuurlijk mag de Sittardse band ‘Trööt in de Gööt’ (de afsluiter) dit jaar ook niet ontbreken.

Video Kanon van ‘t balkon 2024

Bekijk deze video voor een indruk van de sfeer tijdens Kanon van ‘t balkon tijdens een optreden van artiest John Tana:

Tickets Kanon van ‘t balkon 2024: uitverkocht

Vanaf zaterdag 13 januari waren tickets voor Kanon van ‘t balkon 2024 online te koop vanaf 13.00 uur. Het feest is inmiddels uitverkocht.

Betalen met de Sjpaspas

Met carnaval op de Markt in Sittard betaal je bij alle horecazaken – en dus ook tijdens Kanon van ‘t balkon 2024, simpel en snel met de Sjpaspas. Het is een opwaardeerkaart waar je digitale ‘munten’ op kunt zetten. De pas zelf kost 1 munt en andere munten worden digitaal afgeschreven. De pas kan opgewaardeerd worden bij alle cafés aan de markt (met pin), bij de kassa’s (pin en contant) of via de speciale app.

Scholierencarnaval 2024

Op vrijdagavond 9 februari, voorafgaand aan Kanon van ‘t balkon 2024, trapt Zitterd traditiegetrouw al af met het scholierencarnaval, waar weer duizenden jongeren bij zullen zijn.

Andere populaire carnavalsfeesten in Limburg:

Deel dit item:


Altijd zin? Schrijf je in!

Wij liggen bovenop


Heb je altijd zin in carnaval? Schrijf je via 'mis niets' in voor de nieuwsbrief en ontvang leuk carnavalsnieuws. Wedden dat onze e-mails bovenop jouw leesstapel liggen?

Word je al overladen met e-mails van Jan en Alleman? Volg dan lekker makkelijk ons WhatsApp-kanaal met het leukste carnavalsnieuws.

Volg ons WhatsApp-kanaal